Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter

 • Föreningsenkät - Chans att vinna 10 000 kr i föreningsbidrag

  Svenska Kanotförbundet gör en kartläggning av våra föreningars verksamhet för vuxna, genom en enkät. Svarande föreningar har chans att vinna 10 000 kr i föreningsbidrag.
 • Var en del av något större – bli idrottsledare

  Idrottsrörelsens ideella ledare bidrar till att gammal som ung kan idrotta i förening varje dag. De vet att det inte bara handlar om att grilla korv, låsa upp kanotförråd eller pumpa bollen – det handlar om att vara en del av något större.
 • Hylla en fantastisk ledare – nominera till Hugo Levin-priset!

  Nu finns det möjlighet att nominera en ung idrottsledare eller idrottsorganisatör som visat utmärkt engagemang och stort ledarskap till det årliga Hugo Levin-priset. Senast 31 maj 2023 behöver nomineringen vara inne.
 • Inbjudan "Årets friluftsmingel", Almedalen 28 juni

  Svenskt Friluftsliv tillsammans med en rad friluftsorganisationer bland andra Svenska Kanotförbundet, kommer att delta på Almedalsveckan 27 juni–1 juli för att stärka friluftslivets betydelse i samhällsdebatten. Missa inte årets kanske viktigaste mingel.

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev