Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter

  • Fysmästerskapen 2024 – vinterns utmaning

    Mellan 8 januari–18 februari är det dags för vinterns stora utmaning och kora Sveriges mest vältränade paddlare och klubb – oavsett gren. Var med och utmana dig själv, dina kamrater och paddlare från andra klubbar och grenar. Häng med!
  • Välkommen på lanseringsevent för Arena Vattnet

    Svenska Kanotförbundet har i ett projekt tillsammans med andra vattenidrotter inom RF tagit fram ett material för framtidens multifunktionella och hållbara anläggningar för vattensport. Materialet riktar sig till såväl föreningar som kommuner och andra som vill bygga eller utveckla anläggningar. Tisdag den 5 december hälsar vi alla välkomna att ta del av presentationen av det nya konceptmaterialet Arena Vattnet.
  • Givande styrelse- och kanslihelg i Jönköping

    Förra helgen träffades SKF:s styrelse och kansli i Jönköping för en gemensam utvecklingshelg där fokus låg på att få en ökad gemensam förståelse för arbetet med "Strategi 2030", men även på att ha trevligt tillsammans.

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV