Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Var en del av något större – bli idrottsledare

Idrottsrörelsens ideella ledare bidrar till att gammal som ung kan idrotta i förening varje dag. De vet att det inte bara handlar om att grilla korv, låsa upp kanotförråd eller pumpa bollen – det handlar om att vara en del av något större.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad. Idrotten är en arena för hälsa och gemenskap, där integration sker på riktigt. En plats där man växer upp, får självförtroende och växer som människa. För att så många som möjligt ska kunna idrotta så länge som möjligt behövs ideella krafter.

Under coronapandemin tappade idrottsrörelsen många ledare. Många har hittat tillbaka igen, men det behövs fler. RF lanserade i dagarna en kampanj för att belysa vikten och hjärtat i svensk idrott – ledarna. Och vi hakar gärna på, för utan ideella krafter stannar idrotten. Så häng med och var en del av något större i någon av våra grenar.

Hitta förening

Hitta en kanotförening nära dig via RF:s enkla sökfunktion på deras sida "Bli idrottsledare" – välj "Förening", "Kanot" och ditt distriktsförbund så dyker våra anslutna föreningar upp i en lista.

Välkommen till svensk kanot – tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar!

Kontakt

Har du funderingar eller frågor som rör föreningar är du alltid välkommen att kontakt oss.

Johan Nilsson
Utvecklare förening & träning
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.


Var del av något större – bli idrottsledare!

Publicerad: 2023-05-19

Senast uppdaterad: 2023-05-19

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV