Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Föreningsenkät – chans att vinna 10 000 kr i föreningsbidrag

Svenska Kanotförbundet gör en kartläggning av våra föreningars verksamhet för vuxna, genom en enkät. Svarande föreningar har chans att vinna 10 000 kr i föreningsbidrag.

Svenska Kanotförbundet har tillsammans med Riksidrottsförbundet startat upp arbetet kring en kartläggning av aktiviteter och förutsättningar för verksamhet inom paddling riktat mot vuxna.

Vi önskar att alla föreningar, oavsett vilken verksamhet som bedrivs, svarar på enkäten för att bidra till underlag för förbundet inom området. Svaren kommer hjälpa SKF att dels få en bild över föreningarnas förutsättningar och även utforma framtida insatser och stöttning mot vuxenverksamhet inom paddling.

För att ge en extra morot för tiden ni lägger ner på att svara på enkäten, så har alla föreningar chans att vinna 10 000 kr i föreningsstöd! En oberoende jury kommer utse tre vinnande föreningar utifrån svaren på en av de inledande frågorna i enkäten (fråga 2).

Alla bidragande svar mottages tacksamt!

Kontakt

Danny Hallmén
Utvecklare tävling & para
danny.hallmen@kanot.com
073-62 54 198

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2023-05-25

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV