Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Dags att teckna Licensförsäkring med Råd och vård

Nu är det hög tid att teckna licensförsäkring för 2022 med tjänsten Råd och vård som är så mycket mer än bara en försäkring.

Licensförsäkringen, mycket mer än bara en försäkring!

Nu är det hög tid att teckna licensförsäkring för alla våra aktiva i alla grenar som är 17 år och äldre.
För de som tävlar i sanktionerade tävlingar är licensförsäkringen obligatorisk from det året man fyller 17 år. Men även för dig som inte tävlar är det en trygghet att ha försäkringen då den innefattar försäkringsskydd om du skadar dig eller råkar ut för en olycka i samband med träning, tävling eller klubbaktivitet.
För aktiva under 17, ledare och funktionärer ingår samma skydd som Licensförsäkringen ger i den allmänna grundförsäkringen som alla våra klubbar har via RF:s grundförsäkring.

Motionslopp

Folksam har i samarbete med Svenska Kanotförbundet också tagit fram en särskild försäkring för motionärer som deltar i någon av våra sanktionerade motionslopp eller deltagare i motionslopp/motionsklass som inte har licensförsäkring eller som är medlem i en förening om tävlingen arrangeras av SKF-ansluten förening. Försäkringen gäller också deltagare i sanktioenrade marathonlopp.

Råd och Vård för idrottsskador

I din försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du förebygger, behandlar och anmäler idrottsskador. Har du träningsrelaterade besvär eller smärta kan du alltid ringa tjänsten och rådgöra med fysioterapeut.

Fysioterapeuten gör en första bedömning på telefon och vid behov kan du i vissa fall ha rätt till vidare bedömning och bokad tid till en fysioterapeut eller läkare. I försäkringen ingår två besök till fysioterapeut och ett besök till läkare.

Ring 020-44 11 11 och boka tid för en första bedömning via telefon.

Se till att era aktiva är försäkrade, teckna nu

Licenförsäkringen tecknas i Licensmodulen på Idrottonline och kostar 100:- per individ, man får alltså väldigt mycket för lite pengar!

Mer information och villkor

Information om Kanotförbundets försäkringar och hur man tecknar dem
Specifik information och villkor för Licenförsäkringen och tjänsten Råd och vård

Kontakt

Johan Nilsson
johan.nilsson@kanot.com
070-727 54 90

Publicerad: 2022-04-12

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV