Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Anläggningar i fokus – öppen digital träff

Presentation av resultat och analyser från föreningsenkäten om anläggningar, med chans att diskutera och bidra med dina erfarenheter och förslag för vår resa mot framtidens idrottsplatser vid vattnet.

Vill du veta mer om hur det ser ut hos klubbarna runt om i landet? Är det vanligt att ha ett eget klubbhus och brygga? Vilka likheter finns mellan olika idrotter som utövas på vattnet? Vilken utrustning äger klubbarna? Vilka tillstånd krävs egentligen? Och vilka är våra svagheter och styrkor?

Vi djupdyker i enkätsvar, analyser och funderingar kring vad som är ett framgångsrecept, och vilka gemensamma utmaningar vi kan se. Projektledare Anette Önerud från Arena Vattnet kommer visa siffror, kartor, trender och foton som ger en helt ny bild av hur anläggningar för vattensporter ser ut idag. Den bilden jobbar vi tillsammans för att lyfta och visa upp, så att fler förstår hur idrotter på vattnet fungerar, och vad vi behöver. Sedan tar vi mötets avslutning för att blicka framåt mot möjligheter, tips och trix, samt en vision om hur förbund och klubbar kan jobba tillsammans för att utveckla platser och anläggningar för vattenidrotter.

När?

Torsdag 19 maj, kl. 19.30–21.00

Var?

Digitalt möte via Teams LÄNK TILL MÖTET

Idrotter

Kanot, segling, issegling, rodd och motorsport på vattnet (inklusive grenar inom respektive idrottsförbund)

Vem kan delta?

Alla som är intresserade av anläggningar för idrott på vattnet. Framförallt ledare och organisatörer i klubbar och distrikt inom idrotterna kanot, issegling, rodd, segling och motorsport på vattnet (inklusive grenar såsom vindsurfing, SUP, offshore, osv.) Även andra är välkomna.

Program

Kl. 19.30–20.15 – Presentation om projektet och nulägesanalysen om klubbarnas anläggningar utifrån enkätsvar, intervjuer och kartläggning.

Kl. 20.20–21.00 – Digital workshop/öppen diskussion där du kan vara med och bidra och ställa frågor. Ta gärna med foto eller dokumentation som visar den anläggning er klubb använder.

Anmälan

Senast 18 maj, via detta formulär: LÄNK TILL ANMÄLAN

Publicerad: 2022-05-04

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV