Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Dags att söka projekt- och föreningsstöd

Som medlem i Svenska Kanotförbundet är föreningen en del av svensk idrott och Riksidrottsförbundet (RF) och har rätt att söka de stöd som fördelas till idrotten. Läs mer och ansök senast 30 april.

Nu är det dags att söka årets projekt- och föreningsstöd. På vår sida "Projektsstöd förening" presenteras aktuella projektsstöd som fördelas via Svenska Kanotförbundet och som ni som förening kan söka. Projektsstöd består av medel som svensk kanot tilldelats av Riksidrottsförbundet (RF) att fördela till föreningarna. Stöden ser till stor del ut som förra året och är enkelt paketerade för att göra ansökningsprocessen enkel.

All information om stöden hittar ni här – Projektstöd förening

Digitalt informationsmöte

Vi vill även passa på att hälsa alla föreningar välkomna till årets öppna digitala informationsmöte om stöd och utbildningar.
Katinka Ingves, Danny Hallmén och Johan Nilsson från Svenska Kanotförbundet kommer presentera årets utbildningar, informera om det nya parastödet samt gå igenom aktuella projekt- och föreningsstöd.

Torsdag 23 mars kl. 19.30
Länk till mötet via Teams

Välkomna!

Kontakt

Har ni frågor kring stöden eller andra funderingar kring föreningsverksamhet är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Johan Nilsson
Utvecklare förening & träning
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79

Publicerad: 2023-03-07

Senast uppdaterad: 2023-03-07

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV