Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

INspiration och mötesplatser

Runt om i Sverige hålls årligen träffar och läger för havskajakpaddlare som vill träffa andra för att byta erfarenheter, fylla på kunskapsbanken, träffa likasinnade och njuta av härliga paddlingsturer.

Paddling Film Festival Skandinavien

I år 2023 är det premiär för Paddling Film Festival i Grebbestad.
Lördag kväll 11 mars kl. 18.00 visas nio av världens bästa filmer (engelskt tal) med fokus på paddling på biografen Storm. Filmerna har tagits ut av en jury som sitter i Kanada, varefter filmerna går ut på en världsturné.
I samband med filmvisningen kan du träffa kollegor, gäster och intressenter inom branschen och möta utställare och samarbetspartners, till exempel kommer Svenska Kanotförbundet ha en förläsning om Säker paddling innan filmerna startar – se mer nedan.

Läs mer om Paddling Film Festival och boka din biljett här.

Förverkliga dina paddlingsdrömmar

Lördag 11 mars kl. 16.00–17.00 bjuder Svenska Kanotförbundet tillsammans med Sjöräddningssällskapet in till ett seminarium för att inspirera fler att förverkliga sina paddlingsdrömmar – genom säkerhetstänk, kunskap och vikten av utbildning.

Läckö Kajakträff

Kom och träffa likasinnade människor och njut av allt som ön har att erbjuda. Läckö Kajakträff lockar paddlare av alla åldrar och kategorier – allt från erfarna paddlare till nyfikna nybörjare, solopaddlare och kompisgäng. Under tre dagar arrangeras föreläsningar, grillhäng, idyllisk camping, föreläsningar, kurser och inte minst härliga gemensamma paddlingar.

Läckö Kajakträff drivs av Naven Outdoor Experience i samarbete med Svenska Kanotförbundet, Friluftsfrämjandet och Läckö Slott.

Inspireras och läs mer om årets träff 30 juni–2 juli 2023 på Läckö Kajakträffs hemsida här.

Stockenträffen

En mysig sammankomst på västkusten som passar alla. Njut av aktiviteter, badövningar, långpaddling, kortpaddling, kajakkurs, kaffedrickande, prylsnack, kajaktestande med mera – allt är möjligt. Och runt hörnet har vi ett av Sveriges finaste skärgårdsområden.

Stokenträffen arrangeras av Tjörns Kanotklubb.

Lär mer om årets träff 17–20 augusti 2023 och inspireras till en helg full av upplevelser på Tjörns KK:s hemsida här.


Publicerad: 2023-02-01

Senast uppdaterad: 2023-02-17

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV