Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet
Läckö kajakträff Kersti Beck Larsson

Kersti Beck Larsson är en av Kanotförbundets auktoriserade utbildare som
medverkade vid Läckö Kajakträff och höll pass för ledare om miljöengagerad paddling.

Under ytan på Läckö Kajakträff

Vattnet som förenar oss. Grönt paddelpass och säkerhet. Ledaraktivitet och allmänt gott häng och bra samtal. Svenska Kanotförbundet och flera av våra anslutna auktoriserade utbildare fanns under helgen på plats på Läckö kajakträff vid Vänern. Det gjorde också runt 250 kajakpaddlare.

Svenska Kanotförbundet har en ny utbildning kring miljöengagemang på gång och den testkördes delvis på Läckö Kajakträff. För hur ser det egentligen ut under vattnet vi paddlar ovanpå? Kan vi utveckla tekniska färdigheter på ett lekfullt sätt. Hur kan vi skapa en gynnsam platsrelation i ett socialt sammanhang där alla känner sig trygga och sedda. Detta testades på ett lite lekfullt sätt och deltagarna reflekterade över vår relation till vattnet.

Tack alla deltagare för fina samtal, insikter och era berättelser. Detta bidrar till att fördjupa förståelsen och på sikt väcka ett engagemang. Och tack John Sjöberg / WeXplore och Kersti Beck Larsson / Naturvägledare norra Vättern för bra samarbete.

I slutet av september hålls instruktörsutbildningen ”Miljöengagerad paddling” – läs mer här.

Läckö Kajakträff anordnades i år för femte året i rad och lockar deltagare från större delen av Sverige, såväl erfarna som nybörjare. Därför är det extra roligt för Kanotförbundet att vara på plats och tillsammans förverkliga paddlingsdrömmar.

Kontakt

Åsa Andersson
asa.andersson@kanot.com
0766-395023

Har du generella frågor om kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.


Vattenkikare
vattenkikare2

Publicerad: 2024-07-01

Senast uppdaterad: 2024-07-01

Författare: Åsa Andersson

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV