Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Beställ Masterskollektionen – webshopen öppen

Nu kan du stolt visa upp att du tränar och tävlar för Sverige – även om du inte är uttagen landslagspaddlare. Fram till den 14 maj finns det möjlighet att beställa våra snygga och funktionella tränings– och tävlingskläder från Trimtex.

I samband med att Svenska Kanotförbundet gick över till klädleverantören Trimtex våren 2022 presenterades en helt ny landslagskollektion. Landslagskollektionen är förbehållna de som är uttagna till något av våra landslag, men självklart vill vi att fler ska få möjlighet att kunna träna och tävla i snygga och funktionella kläder. Därför lanseras "Masterskollektionen" för våra svenska paddlare som inte representerar ett landslag, men som ändå gärna vill visa att man är stolt över att vara en del av svensk kanot.

Nu är den uppdaterade webshopen för Masters öppen för alla som vill beställa kläder inför årets säsong. Nytt för 2023 är bland annat att underställströjan har fått lite mer attityd och en t-shirt med en mix av paddlar och texten "Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar" på ryggen.

Hur beställer man?

Du beställer enkelt från webshopen genom att klicka på denna länk.
Det går också att nå Masters-webshopen genom att logga in på ditt personliga konto och ange koden "Masters2023". En guide för hur du loggar in finns här.

Webshopen är endast uppe under några veckor och sista beställningsdag är 14 maj 2023, med förväntad leverans v. 26/2023. När du slutfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse.

Välkommen med din beställning!


Publicerad: 2023-05-02

Senast uppdaterad: 2023-05-02

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV