Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Populär kvällspaddling med RG Aktiv Rehabilitering på Brunnsviken, Stockholm. Foto: RG Aktiv Rehabilitering

Paddla med RG Aktiv Rehabilitering

Nu finns det möjlighet att testa på kanot, eller börja träna, för dig med funktionsnedsättning i Stockholm. På Brunnsvikens Kanotklubb startar nu kvällspaddlingarna – läs mer.

På kvällstid måndagar och onsdagar finns det möjlighet att utforska kanot när RG drar igång sina populära kvällspaddlingar. Ta chansen och upplev de vackra försommarkvällarna från vattnet samtidigt som du får riktigt bra träning.

Du behöver inte ha några förkunskaper och ta gärna med en kompis på paddlingen. Du får lära dig, utifrån intresse och färdigheter, att paddla både enmanskajak (K1) och tvåmanskajak (K2).

RG erbjuder två parallella pass i parakanot – ett inriktat på träning- och tävlingskajak, som instruktörer från Brunnsvikens Kanotklubb håller i, och ett pass i lägre tempo för dig som är intresserad av att paddla, njuta av naturen och samtidigt få bra träning.

Mer information och anmälan

Praktisk information om tid, plats, kostnad och anmälan hittar du på RG:s hemsida här.

Mer generell information om kajak och paddling hittar du här.

Publicerad: 2023-05-16

Senast uppdaterad: 2023-05-16

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV