Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Hjälp Katrineholms KK att vinna finalen i ATG:s Drömfond!

Katrineholms KK blev tidigare i sommar en av finalisterna för sin satsning på parakanot och ökad tillgänglighet. Nu är det dags att hjälpa dem vinna.

Katrineholms Kanotklubb har chansen som en av fyra finalister att få ett bidrag på ytterligare 100 000 kr till sin verksamhet. Pengarna kommer främst användas för satsningen på parakanot som klubben har dragit igång, men även för att generellt öka tillgängligheten för alla så att fler får upp ögonen för vilken fantastisk aktivitet och idrott kanot är. Tidigare i sommar fick klubben 50 000 kr då de blev en av finalisterna.

Nu kan du vara med och hjälpa till genom att rösta på klubben via länken nedan. Man röstar genom att klicka på hjärtat som finns vid respektive film och man kan rösta en gång per dag mellan den 1 augusti och 31 augusti.

Kom igen alla kanotister – nu hjälper vi Katrineholms KK och svensk kanot i sin satsning på parakanot!

Rösta här: https://dromfond.se/.../katrineholms-kanotklubb-katrineholm/

Eller här: https://dromfond.se/inkludering/

Publicerad: 2022-08-03

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV