Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Testa kanot på "Start Your Impossible Camp" 2–4 juni i Stockholm

Den 2–4 juni arrangeras Start Your Impossible Camp på Bosön och kanot finns med på programmet! Lägret riktar sig till unga och äldre med olika typer av funktionsnedsättning som vill testa på olika idrotter.

Återigen är det dags för det populära idrottslägret Start Your Impossible Camp i Stockholm! Helgen 2-4 juni intar tre inriktningar det anrika idrottscentret Bosön.

I och med Sveriges Paralympiska Kommittés nya upplägg för Start Your Impossible Camp bjuder vi in till tre olika idrottsläger i ett. De tre inriktningarna är rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning. Deltagarna delas upp i åldersgrupper efter vald inriktning för den optimala idrottsupplevelsen.

Sveriges Paralympiska Kommitté välkomnar dig som antingen redan är aktiv eller som vill börja idrotta och kanot är givetvis en av grenarna som går att testa. Lägret erbjuder olika idrotter att testa på beroende på om du har en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning.

Kanot erbjuds genom en inblick och ett träningspass lett av bland annat kanotisten Helene Ripa, som har VM-guld i både kanot och längdskidor och deltagit i Paralympics i kanot, längdskidor och simning.

Vill du anmäla dig eller veta mer, besök arrangemangets hemsida.

Kontakt

Danny Hallmén
Tävlings- & Parakanotutvecklare
danny.hallmen@kanot.com
073-62 54 198

Publicerad: 2023-04-04

Senast uppdaterad: 2023-04-04

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV