Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nytt ledarteam för Juniorlandslaget

Nu presenteras det nya ledarteamet kring juniorlandslaget inför säsongen 2023. Det är ett spännande team som tar över efter Fabian Paldanius och Thomas Edhag.

Som vi tidigare nämnt klev Fabian Paldanuis, förbundskapten och Thomas Edhag, träningsansvarig för juniorlandslaget av sina uppdrag efter säsongen 2022. Och det är ett spännande team med en bra mix som tar över inför säsongen 2023, där fokus har varit att hitta ledarteam med olika kompetenser med individer från båda könen.

Från den 1 januari 2023 tar följande team över juniorlandslaget:

  • Ebba Thoor – Teamleader
  • Conny Edholm – Tränings- och besättningsansvarig
  • Anders Karlsson – Teammanager

Som stöd kommer teamet ha Max Ed på tränings- och besättningssidan samt Janko Bravo som analysstöd. Under året kommer teamet eventuellt att kompletteras med ytterligare en person.

Säsong 2023

För juniorlandslaget består säsongen 2023 av två internationella tävlingar med förberedande läger – Junior-VM i Italien samt Junior-NM i Danmark. Utöver dessa två mästerskap tillkommer Olympic Hopes för 16- och 17-åringar. Bemanning för detta är ännu inte fastställt, men räkna med att någon från teamet kommer vara delaktig här.

Under höst, vinter och vår kommer även juniorlandslagsteamet att vara involverad i Röda tråden Junior som har en tydlig landslagskoppling.

Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2022-12-23

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV