Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Säsong på ingång!

Sprintlaget har varit på ett sista förberedande läger i Alcudia, Mallorca inför årets tävlingspremiär och redan till helgen är det dags!

Två veckor på Mallorca är avklarade och om mindre än en vecka drar sprintsäsongen igång. Mallis-lägret har präglats av tidiga morgnar, hård träning och flertalet testlopp i olika besättningar. I söndags kom det slutgiltiga beskedet – Vem kör vad i Bagsvaerd? Och med vem? Svaret på de frågorna och all information kring uttagningen till loppen här Pdf, 553 kB..

Utöver paddelpass, bergslöpningar och gymtimmar blev det ändå lite tid över för utflykter och en och annan glass. Solen var framme nästan varje dag men morgnar och kvällar var ganska kyliga, framför allt för de som värmt upp ett par veckor i Florida tidigare i vår…

Men på fredag inleds Copenhagen Spring Regatta, oavsett väder! Därefter tas laget ut till den första världscupen i Szeged.

Och sen, sen är vi igång!

Följ det svenska sprintlaget på deras FB-sida Swedish Sprint Kayak Team eller på Instagram.


Publicerad: 2023-04-17

Senast uppdaterad: 2023-04-17

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV