Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Elitcenter JKPG – ny ansökningsomgång öppen

Svenska Kanotförbundet kraftsamlar för att skapa en offensiv utvecklingsmiljö för seniorer i Jönköping. Hösten 2022 startade verksamheten upp inom ramen för Elitcenter JKPG och nu öppnar vi upp för en ny ansökningsomgång, sista ansökningsdatum är satt till 24 mars.

Under många år har det pratats om att starta upp ett elitcenter för att kunna samla resurser på ett och samma ställe. Syftet var att kunna skapa bättre möjligheter för god träning i vardagen, sparring, tränarstöd och besättningsutveckling för seniorkanotister som vill satsa mot världstoppen. Hösten 2022 öppnade vi upp Elitcenter JKPG med precis det syftet. En grupp med nio kanotister blev antagna i första omgången och nu öppnar vi upp för en ny antagningsomgång.

Det finns fortfarande flera delar vi jobbar aktivt med att utveckla i Jönköping, men flera viktiga steg har tagits och mycket är på plats. Parallellt med fortsatt utvecklingsjobb erbjuder vi redan nu en god utvecklingsmiljö och ser fram emot att få välkomna fler hungriga elitkanotister till centret.

Mer information om Elitcenter JKPG hittar du här.

Vem kan söka?

Du som söker har högt uppsatta mål med din satsning och är beredd att jobba hårt för att uppnå dem. Du trivs bäst när du får tillhöra en träningsgrupp med likasinnade, får ett tränarstöd i vardagen och goda möjligheter att utveckla såväl individuell kapacitet som besättningskapacitet.

Ansökan

Ansökan görs via formuläret nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 24 mars, besked om vilka som antas till hösten 2023 lämnas sedan 5 april.

Informationsträff

Vi förstår att det kan finnas många frågor om verksamheten och förutsättningarna. Därför bjuder vi in alla intresserade till en öppen informationsträff via Teams måndag 13 mars kl. 19.30–20.30.

Har ni funderingar är ni även varmt välkomna att kontakta Dag Johansson eller Åsa Eklund.

Kontakt

Dag Johansson
Generalsekreterare
dag.johansson@kanot.com
070-372 54 48

Åsa Eklund
High Performance Mangager
asa.eklund@kanot.com
073-331 19 77

Publicerad: 2023-03-02

Senast uppdaterad: 2023-03-02

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV