Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Startar: 30/06 9:00

Slutar: 02/07 17:00

Läckö Kajakträff

Kom och träffa likasinnade människor och njut av allt som ön har att erbjuda. Läckö Kajakträff lockar paddlare av alla åldrar och kategorier – allt från erfarna paddlare till nyfikna nybörjare, solopaddlare och kompisgäng. Under tre dagar arrangeras föreläsningar, grillhäng, idyllisk camping, föreläsningar, kurser och inte minst härliga gemensamma paddlingar.

Plats

Läckö Slott

Datum och tid

Fredag 30 juni–söndag 2 juli

Arrangör

Läckö Kajakträff drivs av Naven Outdoor Experience i samarbete med Svenska Kanotförbundet, Friluftsfrämjandet och Läckö Slott.

Anmälan

För mer information och anmälan, läs här.

Varmt välkommen!

Startar: 30/06 9:00

Slutar: 02/07 17:00

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV