Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Startar: 18/9 9:00

Slutar: 19/9 12:00

Digital Grundkurs Antidoping

Antidoping Sverige erbjuder en kostnadsfri grundkurs i antidoping. Den digitala kursen ger baskunskap om antidoping och vetskap om vilka regler som är viktiga att känna till. På kursen får du veta hur det fungerar med dopinglistan, dopingkontroller och vistelserapportering. Du får kunskap om risken för doping vid användande av läkemedel, kosttillskott och missbrukssubstanser.

För vem?

Kursen riktar sig till anställda med ansvar för antidoping och förbundstränare, förbundsledare samt förtroendevalda inom SF, SDF. Den riktar sig också till RF/SISU-distrikts anställda och förtroendevalda. Även ledare och tränare från föreningar och lärare/tränare på RIG/NIU är välkomna att anmäla sig.

Datum

Två halvdagar
Dag 1: Onsdag 18 september, kl. 09.00–12.00
Dag 2: Torsdag 19 september, kl. 09.00–12.00

Anmälan

Mer information samt länk till anmälan hittar du här: Grundkurs i antidoping.
Sista anmälningsdag 17 september.

Startar: 18/9 9:00

Slutar: 19/9 12:00

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV