Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Startar: 9/07 00:00

Slutar: 9/07 00:00

Säkerhet i fors 2

Kanotförbundets utbildning "Säkerhet i fors 2" bygger vidare på den grundläggande utbildningen Säkerhet i fors 1. Den syftar till att ge ytterligare färdigheter i att främja säkerhet och att hantera situationer som kan uppstå i forsmiljön. Innehållet är relevant för alla typer av kanoter och rekommenderas både till enskilda paddlare och till blivande ledare. Arrangör till kursen är Svenska Kanotförbundet. Mer information om vår utbildning "Säkerhet i fors 2" hittar du här.

Plats

Käringforsen, Björbo

Datum och tid

Söndag 9 juli

Arrangör

Svenska Kanotförbundet

Anmälan

För mer information och anmälan klicka här.

Varmt välkommen!

Startar: 9/07 00:00

Slutar: 9/07 00:00

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV