Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Startar: 14/10 9:00

Slutar: 15/10 15:00

Examinatorsträff Oxelösund

Dags igen att träffas och standardisera bedömningar i Paddelpasset! Träffen är för alla som innehar examinatorsbehörighet från grön nivå och uppåt. Syftet med träffen är att du ska få utvecklas som examinator, bli uppdaterad på nyheter i Paddelpasset och inte minst kvalitetssäkra att examinatorer gör likvärdiga bedömningar på examinationer. Vi ska fortsätta hålla en gemensam nivå och hög klass på examinationerna. När du deltar blir din behörighet på aktuell nivå förnyad för 4 år framåt.

Plats

Jogersö Camping, Oxelösund

Datum och tid

Lördag 14 oktober-söndag 15 oktober

Arrangör

Kanotförbundet

Anmälan

För mer information och anmälan klicka här.

Varmt välkommen!

Startar: 14/10 9:00

Slutar: 15/10 15:00

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV