Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Kajakledarutbildning parakanot

RG Aktiv Rehabilitering och Svenska Kanotförbundet erbjuder en utbildning i vår för dig som vill bli ledare inom befintlig parakanotverksamhet eller ledare i föreningar som vill starta upp en. Fokus ligger på paddling och lägerliv för personer med fysisk funktionsnedsättning.

Utbildningen vänder sig till dig som vill vara ledare i de befintliga parakanotverksamheter inom RG eller till dig som vill starta upp en liknande verksamhet på annan ort. Utbildningen är även en lämplig fortbildning för dig som är ledare i en kanotklubb och vill starta upp parakanotpaddling i föreningen. Svenska Kanotförbundet är samarbetspartner och håller i ledarskaps- och pedagogikdelar.

Tyngdpunkten i ledarutbildningen ligger på kajakpaddling och lägerliv med kajak. Dessutom ingår en utbildningsdel om skridskokälkåkning som är en utmärkt aktivitet att vara fysiskt aktiv med vintertid.

Utbildningen består av fem delar – två digitala workshops, utbildningshelg på Bosön, praktik och teoriprov. Minimiålder för att delta är 16 år. Sista ansökningsdag 25 april.

Medlem i kanotförening?

Svenska Kanotförbundet erbjuder 1000 kr i rabatt för dig som är medlem i en SKF-ansluten kanotklubb och vill gå utbildningen. Kontakta Danny Hallmén på Svenska Kanotförbundet för mer information.

Danny Halmén
Utvecklare tävling & para
danny.hallmen@kanot.com

Mer information och anmälan

Mer information om och ansökningslänk till utbildningen hittar du RG Aktiv Rehabiliterings hemsida – Kajakledarutbildning
Sista ansökningsdag 25 april 2023.

Publicerad: 2023-01-31

Senast uppdaterad: 2023-02-01

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV