Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

GODKÄNDA EXAMINATORER

Öppna examinationer från grön nivå och uppåt samt kurser för Paddelpasset finns runt om i Sverige. Vissa arrangeras av Svenska Kanotförbundet och andra av externa leverantörer, partners eller kanotcentraler.

Som examinator är man behörig att examinera upp till sin nivå, det vill säga en examinator för nivå 3 – Blå Kajak får även examinera nivå 1 och 2 kajak. Ett tips är således att även söka i högre nivåer, där det är möjligt, om du inte hittar någon på den nivå du söker.

Du kan se aktuella examinationstillfällen i vår utbildningskalender – hittar du ingen examination som passar kan du kontakta en godkänd examinator i ditt område enligt förteckningen nedan.

Svart – nivå 5

Svart Forskajak

Röd – nivå 4

Röd Forskajak
Röd Havskajak
Röd Kanadensare

Blå – nivå 3

Blå Forskajak
Blå Havskajak och Touring
Blå Kanadensare
Blå Kanotslalom
Blå Slätvatten

Grön – nivå 2

Grön Forskajak
Grön Kajak
Grön Kanadensare

Gul – nivå 1

Gul Paddelpass

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på paddelpasset@kanot.com om du har frågor kring Paddelpasset eller om det saknas en examinator nära dig, eller i en disciplin på din nivå.


Publicerad: 2022-12-16

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Luleå i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev