Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Startar: 11/05 00:00

Slutar: 11/05 23:30

Paddlingens dag

Paddlingens dag är en nationell temadag där paddling i alla dess former lyfts och hyllas. Att paddla är en mycket uppskattad aktivitet runt om i hela Sverige, och det är inte utan anledning – att vara ute får oss att må bra. Det är ett perfekt sätt att utforska öar och skär, åar och kanaler. Paddling ger möjlighet att få uppleva skiftande miljöer och njuta av naturen på riktigt nära håll.

Nu vill vi ha hjälp och fylla dagen med aktiviteter och alla kan vara med – oavsett om du letar öppet vatten bland isen i norr eller njuter av försommaren i söder. Läs mer paddlingensdag.se.

Välkommen ut och sprid paddlingens tjusning med oss!

Plats

Hela Sverige

Datum

Lördagen 11 maj 2024

Anmälan

Det krävs ingen anmälan för att fira paddlingens dag. Men dela och synliggör gärna aktiviteten eller din paddeltur i egna kanaler för att nå ut till fler och tagga #paddlingensdag för att öka spridningen ytterligare!

Arrangera aktivitet

Om ni som förening, Godkänd Kanotcentral eller annan aktör vill göra eller hitta på något denna dag gå in och anmäl er aktiviteter.


Startar: 11/05 00:00

Slutar: 11/05 23:30

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV