Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

För FÖRENINGAR

Det är föreningarna som utgör grunden till all vår verksamhet. Svenska Kanotförbundet har 121 anslutna föreningar med 24 000 medlemmar runtom i hela landet – från norr till söder och från öst till väst. Verksamheten i klubbarna ser väldigt olika ut beroende på gren och inriktning, den gemensamma nämnaren är kärleken till vatten och kanotsport. Vi på förbundet finns till för att hjälpa och stötta all den fina föreningsverksamhet som bedrivs runtom i landet.

Läs mer om föreningens uppgift under Organisation.

 

Under föreningssidorna finns all information som berör våra föreningar avseende bidrag, stöd, försäkringar och administrativa frågor. Här finns även om hur ni går tillväga för att ansluta er till kanotförbundet, stöd när ni ska arrangera tävling och hur ni kan gå tillväga för att erbjuda en trygg idrottsmiljö för alla.


Kontakt

Hittar ni inte det ni söker, eller har funderingar om stöd, utbildning och utveckling eller andra föreningsfrågor är ni välkomna att kontakta oss.


Johan Nilsson
Verksamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79


Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet kan du alltid kontakta oss på info@kanot.com.


Medlemskap och förmåner

Kapsejsad kanot med varningstriangel

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV