Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

HITTA DIN FÖRENING

Välkommen att paddla hos någon av våra omkring 121 kanotföreningar runtom i Sverige. Oavsett om du vill träna, tävla, rekreationspaddla eller paddla som en del av ditt friluftsliv – här finns en stor kompetens och gemenskap. De olika föreningarna har ett brett utbud av aktiviteter och verksamhet.

Nedan kan du söka i "Hitta din förening" som bygger på en databas där våra föreningar själva angett sina uppgifter och vilka verksamheter de har. Ändringar i uppgifterna görs via föreningens IdrottOnline-sida.

Kontakt

Hittar du inte vad du letar efter eller om du har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.


 

Bilda förening eller bli medlem i SKF?

Funderar ni på att starta en kanotförening eller ansluta en redan bildad förening till Svenska Kanotförbundet hittar ni information om hur ni går tillväga här.

Publicerad: 2022-11-25

Senast uppdaterad: 2024-04-09

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV