Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Förening

Välkommen till nyhetsarkivet för föreningar. Här hittar nyheter som riktar sig till er som förening – allt från information kring ekonomiska stöd till tips på utbildningar och andra administrativa tips.

Alla nyheter, från förbundet och andra grenar, hittar du här.

  • Stöd för klimatinvesteringar via Klimatklivet

    Går er förening i tankarna att göra en klimatsmart investering, t.ex. att byta ut följebåtens bensinmotor mot en elmotor eller installera en mer miljövänlig uppvärmning på er anläggning?Då finns det möjlighet att ansöka om stöd från Klimatklivet för klimatåtgärder, men det brådskar. Ansökan måste göras före den 29 september 2023.
  • Möjlighet till "se och lära" med EU-projektet Erasmus+ Idrott Mobilitet

    Vill er förening lära mer om styrelseuppdrag i en irländsk kanotklubb eller se hur man tränar kanadensare i Polen? Eller är det kanske hänga med havskajakledare i Frankrike som lockar? Sök till Erasmus+ Idrott Mobilitet senast 4 oktober 2023.

Publicerad: 2022-12-19

Senast uppdaterad: 2023-05-19

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev