Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

VÅRA GRENAR

Kanot är till för alla åldrar och det finns kanoter som passar de flesta miljöer – allt från stilla vatten på å och sjö till tuffa utmaningar i fors och hav. Paddla kan du göra för rekreation och långfärd, men du kan också paddla för motion och kanske tävling. Vill du tävla så har vi flera spännande grenar där vi har både nationella och internationella tävlingar och mästerskap. Oavsett vad och hur du vill paddla så finns det något för dig.


Inspireras av vår härliga introduktionsfilm Kanot – en sport för alla.


Välkommen att ta del av våra olika discipliner eller hitta information relevant för dig och din gren. Läs mer om vad kanotsegling är, hur man paddlar drakbåt eller vad behöver du bör ha koll på för att ge dig ut på en långfärd i havskajak.


Kontakt

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.


 

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV