Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

VÅRA UTBILDNINGAR

Utbildning är en central del i utvecklingen av svensk kanot, både på grupp- och individnivå. Svenska Kanotförbundet erbjuder utbildningar, inspiration och information inom hela bredden av vår verksamhet – oavsett på vilken nivå du befinner dig eller vilken kanot du föredrar att paddla. Det finns något för alla – glada motionärer, ungdomar, havskajakledare eller tränare i en förening.

Paddelpasset är ett utbildnings- och examinationsmaterial och gör dig till en bättre och säkrare paddlare. Vill du lära dig vad du ska göra om någon hamnar i nöd – gå vår utbildning "Första hjälpen för kanotister". Eller känner du att du vill dela med dig av dina kunskaper för att fler ska få uppleva naturen och glädjen i paddling – utbilda dig till ledare eller instruktör. Brinner du kanske för att Sverige och svensk kanot ska ta fler medaljer på mästerskap – hjälp våra framtida stjärnor genom att bli tränare.

Kanotförbundets utbildningar och kurser hålls endast av behöriga utbildare och instruktörer, som är godkända av Svenska Kanotförbundet. Alla våra utbildare och instruktörer har lång erfarenhet och hög kompetens inom sitt område. Du hittar våra utbildare under respektive utbildning.

I vår Utbildningskalender hittar du datum för aktuella utbildningar.

Om du vill att en utbildare kommer till din förening, organisation eller arbetsplats, så kan vi ofta skräddarsy datum och plats. Tveka inte att höra av dig, antingen direkt till en utbildare eller till oss på Svenska Kanotförbundet.

Kontakt

Vill du veta mer om våra utbildningar, ta gärna kontakt med oss.

Katinka Ingves
Verksamhetsutvecklare – Friluftspaddling
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Johan Nilsson
Verksamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.


Publicerad: 2022-11-22

Senast uppdaterad: 2024-05-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV