Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter utbildning

Välkommen till nyhetsarkivet kring våra utbildningar. Här hittar du nyheter om utbildningstillfällen, tips om spännande kurser och föreläsningar, men också inbjudan till ledar- och instruktörsutbildningar samt utbildningar inom säkerhet och första hjälpen.

Alla nyheter, från förbundet och andra grenar, hittar du här.

 • Nya utbildare för SUP-instruktör 1

  Kanotförbundet har fått tillökning i Utbildargruppen. Nu finns ett gäng nya instruktörsutbildare redo att hålla kurs och examination för grönt Paddelpass i SUP, och SUP-instruktör 1-utbildning.
 • Havskajakledare och grön examinator

  Är du havskajakledare i en annan organisation som exempelvis Friluftsfrämjandet och vill komplettera dina kunskaper genom Svenska Kanotförbundets utbildningsstruktur, med lite mer fokus på teknik och pedagogik?
 • Sportklockor & sensorer – ett redskap för dig som är tränare, 16 maj

  Svenska Kanotförbundets fält- och dataanalytiker Giangiacomo ”Janko” Bravo håller en föreläsning via Teams kring hur tränare kan få ut mer av den data som dagens sportklockor samlar in. Föreläsningen riktat sig främst till tränare, ledare och föräldrar, men är öppen för alla.
 • Nio nya lekfulla utbildare i Lekande kanot

  Under våren arrangeras åtta tillfällen av Svenska Kanotförbundets ungdomsledarutbildning Lekande Kanot av våra nu nyexaminerade utbildare!

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2023-05-16

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV