Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

EXAMINATOR

Med ökade kunskaper ökar också upplevelserna i kanoten. Runt om i Sverige, hos kanotuthyrare och föreningar, finns godkända examinatorer som utbildar och examinerar inom Paddelpasset. Kontakta någon av våra examinatorer om du vill försäkra dig om god kunskap och skaffa dig en trygg grund att stå på inför ditt fortsatta paddlande. Nedan hittar du även information om hur du själv kan bli examinator eller önskar registrera ett Paddelpass.

Bli examinator

Det är Svenska Kanotförbundet som arrangerar examinatorsutbildningar. Som godkänd examinator kan du examinera och utfärda Paddelpass samt utbilda inom konceptet. Utbildningen till examinator är uppskattad och ger goda verktyg och idéer också för dig i din roll som instruktör. Möjligheten att möta andra engagerade duktiga kanotister ger ett omtyckt och utvecklande mervärde.

Läs mer om utbildningsvägen och hitta en examinatorsutbildning i ditt område här.

Registrera Paddelpass

Efter en examination åligger det instruktör eller examinator för grön nivå och uppåt att lämna in uppgifter om personer som ska registreras i systemet. Informationen i beskrivningen nedan riktar sig till den som rapporterar in vilka som gått utbildningar och tagit olika licenser och pass – Paddelpass från grön nivå och uppåt, "GSRT – Grundläggande säkerhet och räddningsteknik", "Säkerhet i fors" eller genomgått och godkänts på ledar- och examinatorsutbildningar.

Du hittar en beskrivning om hur du går till väga här.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på paddelpasset@kanot.com om du har frågor kring Paddelpasset eller om det saknas utbildare eller examinator nära dig, eller i en disciplin på din nivå.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2024-02-29

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV