Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

SKF ställer sig bakom beslut om avstängning av Ryssland och Belarus

Svenska Kanotförbundet står fullt ut bakom de beslut som fattats att utestänga Ryssland och Belarus från internationell verksamhet.

Svenska Kanotförbundet står fullt ut bakom de beslut som nu fattats av Internationella Kanotförbundet, ICF, om att utestänga Ryssland och Belarus från internationell verksamhet och förutsätter att Europeiska Kanotförbundet, ECA, kommer att följa med egna beslut i samma riktning.

–Det vi ser är en humanitär katastrof som den ryska ledningen, med stöd av Belarus, är helt och hållet ansvarig för. Det är en självklarhet för oss att ställa oss bakom ICF:s fattade beslut fullt ut, säger Lars Martinsson, ordförande i Svenska Kanotförbundet.

Mer om ICFs beslut finns att läsa här.

Publicerad: 2022-02-28

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV