Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Trimtex blir ny klädpartner till Kanotförbundet

Kanotförbundet har tecknat avtal med Trimtex som ny klädpartner, en etablerad aktör på marknaden som kommer passa perfekt för såväl våra olika grenar som för utbildare, styrelse och personal.

- Vi är otroligt nöjda över att nu ingå ett samarbete med Trimtex för de kommande åren. Med Trimtex får vi en kvalitetsleverantör med stort miljö- och hållbarhetsfokus som vet vad våra aktiva kräver av sina tävlings- och träningskläder. Bra produkter, smidiga logistiklösningar och flexibla designmöjligheter var avgörande för valet av vår samarbetspartner, sammanfattar Dag Johansson, Generalsekreterare.

Samarbetet kommer att rulla igång direkt med att utse bästa möjliga upplägg och design. Från mitten av årets säsong kommer de första leveranserna att landa så att säsongen 2022 kan avslutas med en ny kanotkollektion. Trimtex funktion, look och användarvänlighet har redan testkörts av Maratonlandslaget två säsonger, hög nöjdhet och toppfunktion!

Mer om förbundets nya klädleverantör hittar ni www.trimtex.se.

Publicerad: 2022-04-28

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV