Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

God jul och gott nytt år!

Tack alla ni som möjliggör svensk kanot! Oavsett er roll – kanotist, paddlare, ledare, ledamot, förälder, arrangör, glädjespridare, diskussionsskapare, tränare, kanotskoleansvarig, portupphängare, målgörare – vill vi önska er alla en härlig högtid och tacka för ett fantastiskt år. Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar – stora som små.

Från oss alla till er alla – en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Publicerad: 2022-12-23

Senast uppdaterad: 2022-12-22

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV