Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Inbjudan multibreddläger i Sörmland

Efter förra årets succé så bjuder vi återigen in dig som är 13–19 år till ett multibreddläger 28–30 april i Nyköping och Oxelösund med kanotsporten i fokus. Kom och testa discipliner du inte kör i vanliga fall – kanotpolo, sprint, kanotslalom och fors.

Nu är det dags att anmäla sig till ett multibreddläger för dig som är kanotintresserad och i åldern 13–19 år. Lägret är perfekt för dig som är van paddlare att prova några av kanotförbundets olika discipliner under trygga former med duktiga ledare. Det erbjuds prova-på-pass inom kanotpolo, sprint, kanotslalom och fors samt föreläsningar och trevligt umgänge.

Multibreddlägret genomförs som ett regionalt läger i Sörmland, men givetvis är klubbar och deltagare från andra regioner också välkomna. Detta är ett samarrangemang mellan olika kanotklubbar i Sörmland med syfte att bredda kanotsporten och öka nätverkandet mellan olika kanotdiscipliner i regionen och landet.

Anmälan

Mer detaljerad information om lägret och helgens program hittar du i inbjudan här Pdf, 1 MB..
Sista anmälningsdag är 12 april.

Varmt välkommen till Nyköping och Oxelösund för en händelserik helg med kanotsport och gemenskap i fokus!

Publicerad: 2023-02-15

Senast uppdaterad: 2023-03-23

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV