Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Inbjudan "Årets friluftsmingel", Almedalen 28 juni

Svenskt Friluftsliv tillsammans med en rad friluftsorganisationer bland andra Svenska Kanotförbundet, kommer att delta på Almedalsveckan 27 juni–1 juli för att stärka friluftslivets betydelse i samhällsdebatten. Missa inte årets kanske viktigaste mingel.

Tema för årets mingel är Friluftslivet ger superkrafter – uterummet är arenan. Det kommer att genomsyra Svenskt Friluftslivs aktiviteter under hela veckan på Gotland och de kommer finnas på plats med monter samt representioner på olika arenor. En av dessa aktiviteter är friluftslivminglet 28 juni som fokuserar på inofficiella samtal kring friluftslivets samhällsnytta och vinster.

På minglet kommer visas bredden på friluftslivet och hur uterummet bidrar till energi, samtal, reflektion och lösningar. Svenskt Friluftsliv vill skapa en annorlunda upplevelse som förmedlar en känsla av vad friluftslivet ger och vilken kraft uterummet har. Det organiserade friluftslivet sänker trösklar, besitter stor kunskap inom naturvård och når befolkningen via sina aktiviteter.

Läs mer på Svenskt Friluftslivs hemsida här.

Svenska Kanotförbundet kommer vara på plats och vi hoppas att tillsammans med våra kollegor i andra medlemsorganisationer kunna bygga relationer, skapa samverkan och dialog samt synliggöra friluftslivets hållbarhet och samhällsvinster för att skapa bättre förutsättningar för friluftsliv för alla.

Datum

Onsdag 28 juni kl. 16.00–19.00

Plats

Österport, Hästarnas dal

Välkommen!

Årets friluftsmingel arrangeras av Svenskt Friluftsliv i samarbete med några av de organiserade friluftslivets mest etablerade aktörer – du kommer också?Text: Svenskt Friluftsliv

Publicerad: 2023-05-03

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV