Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Vaires-sur-Marne Nautical Stadium från 2019, kommer stå som värd för rodd, sprint och kanotslalom under OS. Bild www.paris2024.org

Fler biljetter till OS 2024 släppta!

Den 30 november släpptes ca 400 000 biljetter till OS i Paris nästa sommar, bland annat till de flesta kanotpassen. Men var snabb – det är först till kvarn som gäller!

Igår återgick massor av biljetter till försäljning till nästa sommars olympiska spel. Det gäller biljetter till en mängd event och med tanke på hög efterfrågan är det svårt att veta vad som finns kvar – så är ni intresserade gäller det att vara snabb. Det kan vara sista chansen att kunna köpa publikbiljetter.

Det är i dagsläget inte sagt om fler biljetter kommer släppas. Arrangören har dock meddelat att de kommer öppna en officiell plattform för återförsäljning av biljetter våren 2024. Mer information om det kommer från arrangören framöver.

Köpa biljetter

Läs mer om hur du köper biljetter på den officiella hemsidan för OS Paris 2024.

Publicerad: 2023-12-01

Senast uppdaterad: 2023-12-01

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV