Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Fysmästerskapen är igång

Nu är vinterns stora utmaning, Fysmästerskapen igång och det finns fina priser kamma hem både till sig själv och till sin klubb!

Med start idag 8 januari fram till 18 februari har alla enskilda paddlare och klubbar möjlighet att vara med i vinterns stora utmaning Fysmästerskapen - ett test i funktion, styrka, uthållighet och ergometer. Sätt upp mål och utmana dig själv mot bättre fysik, eller varför inte utmana dina klubbkamrater, paddlare från andra städer, andra grenar och kämpa om titlarna – Årets Fysmästare, Årets Bästa Fysklubb och Årets Mesta Fysklubb!

Fina priser

Förutom de åtråvärda "Årets Fysmästare"-tröjorna som delas ut till de individuella segrarna i klasserna H/D 14, 16, 18, 21, Senior, +35 och +50, så finns det fina priser att tävla för, till sin hemklubb.

Årets Bästa fysklubb - Nelo Power House från Dietz & Nelo

Individuella pallplaceringar genererar lotter till sin hemklubb som har chans att vinna en riktigt fin träningsmaskin till klubben; en Nelo Power House från Dietz.se och Nelo. Förra året hade de individuella resultaten genererat lotter till över 15 klubbar, så många har chansen och desto fler och högre pallplatser desto större chans!

 

Årets Mesta fysklubb - RowErg från Concept 2 Sverige

Alla deltagare i fysmästerskapen, oavsett placering, genererar lotter till sin hemklubb som har chans att vinna en splitterny roddmaskin, RowErg från Concept 2 Sverige! Individuellt deltagande i alla fyra delmoment genererar två lotter och deltagande i endast en eller några delmoment genererar 0,25 lott/delmoment. Så desto fler deltagare er klubb har, desto större chans att vinna!

 

Fototävling - 3000 kr i föreningsbidrag

Fota och lägg ut på instagram, när du/ni tränar infor eller utför fysmästerskapen och ha chansen att vinna 3000 kr i föreningsbidrag till din klubb! Tagga din klubb och #fysmästerskapen @kanotforbundet @concept2sverige @dietzpaddling @nelokayaks i inlägget för att vara med och tävla. Vinnare utses av en jury på SKF.

Mer om fysmästerskapen

Mer information om utmaningen hittar du på vår sida om fysmästerskapen här.

 

Publicerad: 2024-01-08

Senast uppdaterad: 2024-01-08

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV