Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

SKF:s FB-sida kring friluftspaddling kapad

Tyvärr har ett av våra konton på Facebook kapats i samband med den stora läcka av inloggningsuppgifter som media berättat om. Öppna därför inga meddelanden eller klicka på länkar från kontot "Svenska Kanotförbundets – Friluftsliv & Rekreation".

I samband med att över 70 miljoner inloggningsuppgifter till tjänster som Netflix, Facebook och Pay Pal har läckt har tyvärr vårt konto "Svenska Kanotförbundets – Friluftsliv & Rekreation" blivit kapat. Vi har därmed inte längre kontroll över sidan och det är viktigt att ni inte öppnar eller klickar på eventuella meddelanden eller länkar från det kontot. Vi har anmält sidan till Meta och hoppas få tillbaka det så småningom.

Vi har vidtagit interna åtgärder för att minimera risken att det händer på våra andra konton. Idagsläget kan vi inte se några andra intrång, men vi ber er vara extra uppmärksamma på vilka meddelanden ni öppnar eller länkar ni klickar på. En generell rekommendation för att skydda sitt konto är att byta lösenord samt alltid använda sig av tvåstegsautentisiering.

Om ni ser konstiga inlägg eller annat som verkar underligt eller felaktigt på något av våra konton, ser vi gärna att ni kontaktar oss snarast så att vi kan agera.

Kontakt

Helene Ripa
Kommunikatör
helene.ripa@kanot.com

Publicerad: 2024-01-26

Senast uppdaterad: 2024-01-26

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV