Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Beställ Masterskollektionen – webshopen öppen

Nu är årets webbshop för Masterskollektionen öppen och du som är masterskanotist är välkommen att beställa och stolt visa upp att du tränar och tävlar för Sverige – även om du inte är uttagen landslagspaddlare. Shopen är öppen till och med 19 maj.

Kollektionen är framtagen specifikt för våra svenska masterspaddlare som inte representerar ett landslag, men som ändå gärna vill visa att man är stolt över att vara en del av svensk kanot vid internationella tävlingar. Kollektionen riktar sig inte till ungdomar och junior där förbundets rekommendation är att på nationella läger och tävlingar använda klubbkläder. Fram till den 19 maj finns det möjlighet att beställa våra snygga och funktionella tränings– och tävlingskläder från Trimtex.

Nyheter

Fusion Jacket och Fast Jacket har ersatts med Trainer Jacket. Alla jackorna har samma design – det går alldeles utmärkt att synas tillsammans på exempelvis gruppfoto i en mix av de tre modellerna. Fusion Pants har tagits bort ur sortimentet. Den omtyckta huvtröjan Flex 3.0 Hoodie har fått samma design som resten av plaggen.

Hur beställer man?

Du beställer enkelt från webshopen genom att klicka på denna länk.
Det går också att nå Masterswebshopen genom att logga in på ditt personliga konto och ange koden masters-2355.

Observera att Trimtex har lanserat en ny version av sin teamshop och du måste upprätta ett nytt konto första gången du beställer i år – oavsett om du tidigare har haft konto. En guide om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här.

Sista beställningsdag

Webshopen är endast uppe under några veckor och sista beställningsdag är 19 maj 2024, med förväntad leverans v.27. När du slutfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse och leverans sker till angiven adress.

Välkommen med din beställning!


Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar!

Publicerad: 2024-05-02

Senast uppdaterad: 2024-05-02

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV