Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Kanotförbundet söker Kommunikatör

Har du skarp kompetens och ett brinnande engagemang att förmedla Kanotförbundets breda verksamhet!? Då är nog detta intressant – vi söker nu en kommunikatör på 100 %. Sista ansökan 28 januari.

Ett bra gäng på Kanotförbundets kansli söker nu en kollega som ska bidra till att förbundet bättre, snyggare, effektivare, kraftfullare, stoltare etc. når ut med/till den häftiga rörelse som vi samlar inom "Svensk Paddling". Välkommen att höra av dig vid funderingar, och framförallt med din ansökan senast 28 januari.

Annonsen som pdf hittar ni här: Svenska Kanotförbundet söker en kommunikatör

Svenska Kanotförbundet söker en Kommunikatör

Svenska Kanotförbundet (SKF) satsar inför framtiden. Med runt 25 000 medlemmar i 125 föreningar och därutöver närmare hundratalet godkända kanotcentraler är svensk kanot en bred och kraftfull rörelse. Vår verksamhet spänner över såväl friluftsliv och motionspaddling som tränings- och tävlingsverksamhet för alla åldrar, från barn till äldre, och med en landslagsverksamhet i världsklass. Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar, både i det stora och i det lilla.

För att nå ut, beröra och inspirera såväl befintliga som nya medlemmar och andra intresserade behöver vi vässa vår kommunikation och söker därför nu en kommunikatör. Vi riktar oss till dig som brinner för att förmedla kärnan i våra olika delar, en skicklig kommunikatör som både hanterar relevanta kanaler och arbetssätt samt har en förmåga att strategiskt jobba med insatser som stärker svensk kanot i ett kommunikationsperspektiv.

Arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör utgörs dina främsta arbetsuppgifter av att strategiskt planera, genomföra och utveckla förbundets interna och externa kommunikation. Du har en viktig roll i organisationen där du är en nyckelperson som ska lyfta vår gemensamma kommunikation till form och innehåll.

En arbetsuppgift är att skapa attraktivitet och värde i våra digitala/sociala kanaler inom alla delar av verksamheten. Du är en del i förbundets arbete med att söka nya samarbetspartners samt i påverkansarbete på olika nivåer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap inom kommunikation och ser tidigare erfarenhet inom idrottsrörelsen eller andra ideella organisationer som meriterande. Du har en god förståelse för det sammanhang vi verkar i – den ideella sektorn med fokus på både friluftsliv och idrott. Du är skicklig med text, bild och film samt de verktyg, tjänster och arbetssätt som passar ändamålet. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och vill skapa förutsättningar för förbundet som helhet att göra ett gott jobb. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning och med tillträde så snart som möjligt. Förbundet är anslutet till Arbetsgivaralliansen och tillhör bransch Idrott. Uppdraget innebär en del resor samt kvälls- och helgarbete.

Ansökan

Sista ansökningsdag är fredag den 28 januari 2022. Skicka din ansökan, innehållande personligt brev, CV och löneanspråk till dag.johansson@kanot.com. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan bli tillsatt under ansökningstiden.

Kontakt

Dag Johansson
Generalsekreterare
dag.johansson@kanot.com
070-372 54 48

Publicerad: 2022-01-07

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV