Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

LiveStream-gruppen söker förstärkning

Svenska Kanotförbundet arbetar kontinuerligt med arbetet att förmedla och sprida svensk kanot. Nu söker vi engagerat folk som vill arbeta med våra livesändningar.

Det händer mycket inom svensk kanot och för att nå ut har förbundet bland annat en grupp som sedan 2021 jobbar med våra livesändningar. Idag består gruppen av Linus Ahlin-Hamberg och Janne Hellgren, men de behöver förstärkning. Uppdraget består av att ingå i LiveStream-gruppen och att tillsammans med dem utveckla kanotförbundets livesändningar.

Vi söker både personer med tekniskt kunnande och personer som är mer intresserade av själva produktionen när väl allt tekniskt är på plats. Vi behöver även hjälp med efterbearbetning för att skapa användarvänliga produktioner för publicering.

Uppdraget skapar stora möjligheter att vara med och bidra till att förbundet flyttar fram sin position när det handlar om att sprida kanot. Uppdraget är ideellt.

Välkommen att höra av dig med intresseanmälan eller frågor om du vill veta mer.

Kontakt

Janne Hellgren janne.hellgren@bahnhof.se
Linus Ahlin-Hamberg ah.linus@gmail.com
Johan Nilsson johan.nilsson@kanot.com

Publicerad: 2022-06-28

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV