Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Programmet för årets konvent

Nu kan vi presentera hela programmet för SKF:s Kanotkonvent 20–22 januari och det blir en fullmatad helg med något för alla. Vi hälsar dig varmt välkommen!

Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar

Årets tema är ”Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar”, en vision vi vill jobba vidare med och ser kanotkonventet som det perfekta avstampet. Likt tidigare år finns det tre huvudspår i programmet, med möjlighet att mixa pass inom de olika spåren för den som önskar. Tyngdpunkten ligger under lördag–söndag, men redan under fredagskvällen finns det möjlighet att delta på ett par kortare pass. Det schemalagda programmet blandas upp med tid för mer informella samtal och erfarenhetsutbyten.

Programmet

Vi öppnar upp och introducerar helgen tillsammans på lördag förmiddag, får en nulägesbild över var kanotförbundets breda verksamhet står idag och vad vi blickar fram emot. Vi vill även ta tillfället i akt och lansera, presentera och beskriva arbetet med en ny, uppdaterad vision och värdegrund. Ett gemensamt öppningspass där vi vill sätta tonen framåt – vi börjar med helgen vi har framför oss tillsammans.

Ett översiktligt program över helgens upplägg hittar ni här.

Friluftsspåret

Riktar sig främst till dig som är aktiv inom friluftspaddling av något slag, som ledare och/eller utövar och vill fylla på med ny kunskap och inspiration samt få möjlighet att träffa likasinnade från andra föreningar och organisationer.

Programmet för "Friluftsspåret" i sin helhet hittar du här.

Föreningsspåret

Riktar sig främst till dig som är med och driver och utvecklar föreningen och dess verksamhet. Vi dyker ner i vilka möjligheter som finns med kanotförbundets olika bidrag och koncept, delar erfarenheter från framgångsrika föreningssatsningar, får inspel från andra delar av idrotten med tips om lyckade satsningar och formar tillsammans vägar framåt för ett starkt föreningsliv. Inom ramen för detta spår kommer även grenspecifika träffar att genomföras.

Ett utförligt program för "Föreningsspåret" hittar du här.

Tränarkonvent

Riktar sig främst till dig som tränar ungdoms-, junior- och seniorkanotister med målet att de ska må och prestera bra. Helgen blandar föreläsningar med olika teman med praktiska pass där både fysisk träning och workshops/erfarenhetsutbyten står i fokus.

Hela programmet för "Tränarkonventet" hittar du här.

Kontaktpersoner

Johan Nilsson
Tränarkonvent och Organisation & Föreningsutveckling
johan.nilsson@kanot.com

Katinka Ingves
Friluftsliv & rekreation
katinka.ingves@kanot.com

Publicerad: 2023-01-13

Senast uppdaterad: 2023-01-13

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV