Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nominera kandidater till förbundsmötet 2024

Det är dags att nominera personer till de olika uppdragen som valberedningen har under sitt ansvar inför förbundsmötet 2024. Välkommen med förslag eller egen intresseanmälan.

Just nu pågår valberedningens arbete och förberedelser inför de val som genomförs på förbundsmötet våren 2024 för fullt. Det är valberedningen som har ansvar för att lämna förslag till ordförande och ledamöter i förbundsstyrelsen, revisorer samt ordförande och ledamöter i disciplinnämnden. Valberedningen genomför bland annat intervjuer av de som sitter på posterna idag och vill gärna ha in förslag på kandidater till de olika funktionerna.

Som medlem i Svenska Kanotförbundet, eller en ansluten förening, har du möjlighet att påverka svensk paddling genom att nominera kandidater till valberedningen inför förbundsmötet 2024. Det är en viktig del i den demokratiska processen och din rätt som medlem att lämna förslag på lämpliga personer eller själv anmäla intresse.

Förslag eller intresseanmälan

Om du eller någon du känner är intresserad av att vara med och påverka svensk paddling kan du lämna förslag till valberedningen. Det går även bra att kontakta oss för frågor och mer information.

Katrin Sandberg
katrin.thoor@gmail.com
070-937 70 38

Thomas Claesson
thomas.claesson@sigmatechnology.se
070-573 70 30

Sanna Wahlén
wahlensanna@me.com
072-998 15 15

Valberedningens rapport och förslag

Inför förbundsmötet 2024 kommer valberedningens rapport och förslag finnas på sidan Handlingar inför förbundsmötet. Där presenterar valberedningen nya kandidater samt vilka som ställer upp eller inte ställer upp till nyval. Där kan man också ta del av deras slutliga förslag till val.

 

Publicerad: 2023-09-14

Senast uppdaterad: 2023-09-27

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV