Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet
Paddelfilmfestival 2023

Paddelfilmfestival i Grebbestad 16 mars

Hur fångar man ett gäng friluftsentusiaster, havskajakpaddlare, forsäventyrare, rockhoppare, kanandensare och andra kanotister? Jo, ordnar en paddelfilmfestival för att kicka igång årets paddlingssäsong på allvar. Svenska Kanotförbundet är självklart på plats för att berätta om allt vi har att erbjuda! Och presentera en nyhet...

För andra året i rad ordnar Skärgårdsidyllen i Grebbestad World Tour Paddling Film Festival där de bästa internationella filmerna om paddling som finns just nu kommer att visas. Skärgårdsidyllen är en av Kanotförbundets Godkända Kanotcentraler och utbildare inom bland annat EPP Paddelpasset.

Nu välkomnar Ingela och Marcus Holgersson från Skärgårdsidyllen paddlare och övriga intresserade till festivalen som förra året blev slutsåld och fullbokad. I år väntas minst lika många biobesökare, utställare och sponsorer. Vi på Kanotförbundet är såklart också på plats och tänker bland annat berätta om våra utbildningar, Godkända Kanotcentraler, Paddelpasset och varför det är så himla kul att paddla med en förening inom Kanotförbundet.

Årets första nya förening

Kajakklubben Vågryttarna i Tanum är årets första nystartade förening med en mycket specifik inriktning = "buspaddling". Initiativtagaren Maria Helgegren kommer berätta mer om vad Vågryttarna vill göra, varför hon ville starta en förening och om att ansluta sig till Kanotförbundet.

Om man inte har möjlighet att komma till filmfestivalen i Grebbestad ordnas ytterligare ett visningstillfälle på Koster den 13 april.
Är du nyfiken på att höra mer om det som vi på Kanotförbundet har på gång är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Följ oss även på våra facebooksidor – Friluftspaddling – Svenska Kanotförbundet och Svenska Kanotförbundet.

Kontakt

Åsa Andersson
Verksamhetsutvecklare – Friluftspaddling
asa.andersson@kanot.com

Skärgårdsidyllen

Publicerad: 2024-03-07

Senast uppdaterad: 2024-03-07

Författare: Åsa Andersson

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV