Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Föreningserbjudande: Baltic Mega-SUP

Tillsammans med Baltic – Lifejackets Sweden erbjuds våra föreningar att köpa in Mega-SUP till föreningens barn- och ungdomsverksamhet.

Efter fjolårets projekt "Yo! WhatSUP" succékoncept med att använda Mega-SUPar i både rekryteringsaktiviteter och barn- och ungdomsverksamhet har nu Svenska Kanotförbundet tillsammans med Baltic – Lifejackets Sweden tagit fram ett förmånligt erbjudande för våra föreningar att köpa in en Mega-SUP till kraftigt rabatterat pris.

– Vi var med i projektet Yo! WhatSUP under 2023 och fick via det projektet tillgång till Mega-SUPar under året och vilken succé det var för vår barn- och ungdomsverksamhet! Under våra kanotskolor var paddling tillsammans på Mega-SUParna ett av de populäraste inspelen och i vår ordinarie verksamhet har de använts flitigt av våra ungdomar som gärna hänger kvar på klubben och paddlar och badar tillsammans på brädorna , säger Anna-Maria Lövberg från Lödde Kanotklubb.

Erbjudandet

Föreningen ansöker om att få vara del i satsningen och köpa in ett Mega-SUP-paket från Baltic – Lifejackets Sweden innehållandes:

  • 1 st Mega-SUP (6–8 barn kan paddla)
  • 6 st SUP-paddlar
  • 6 st Baltic-flytvästar
  • Frakt och leverans till föreningen

Föreningar ansöker om att få vara del av satsningen och vid många ansökningar väljs upp till nio föreningar ut av kanotförbundet och Baltic. Ansökan görs senast 7 juni här.

Föreningarna som blir utvalda åtar sig att berätta om satsningen i sina sociala medier där Baltic tydligt framgår på bild eller film, samt i text/länkar. Föreningarna åtar sig även att tillgängliggöra marknadsföringsmaterial (bild eller film) som kanotförbundet kan kommunicera i våra kanaler.

Om Mega-SUPar finns kvar efter 7 juni, sker ansökan därefter löpande.

Kostnad:

12 800 kr inkl. moms och frakt.

Kontakt

Dag Johansson
Generalsekreterare
dag.johansson@kanot.com
070-372 54 48

Publicerad: 2024-06-05

Senast uppdaterad: 2024-06-05

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV