Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

"Vi är med där det händer"

Under SM i sprint 8–13 juli i Jönköping kommer representanter från Svenska Kanotförbundet finnas på plats i det nya tältet – kom förbi och snacka med oss!

En del i vårt arbete med Strategi 2030, eller som vi också kallar den "Svensk paddling 2030", handlar om att förankra vår vision och värdegrund i den dagliga verksamheten. Vi gör det på massor med olika sätt – genom att prata kärnvärden på kanotkonventet, att stolt lyfta föreningar och ledare som vi tycker inspirerar och gör bra saker, utvecklar våra utbildningar för att stärka ledarskapet inom svensk kanot, uppdaterar vårt material och våra strukturer och rutiner kring trygg idrott, satsar på Elitcenter JKPG, skapar projekt så att alla ska få uppleva sina paddlingsdrömmar.

"Vi står i rampljuset – med mod, svett och kraft. Vi är med där det händer. Och vi är beredda att ta i och våga för att komma längst. Vi lyssnar och lär, testar och utvecklar. Med framåtanda och lösningsfokus är vi en lärande organisation med utbildning och forskning som givna framgångsfaktorer. Vi är ett förbund för vår tid."

– kärnvärde "I täten"


Resan har börjat, vi är med där det händer och vi lyssnar och lär, testar och utvecklar. Under SM i sprint kommer vi vara på plats och du är välkommen förbi och hänga med oss – ta ett kort mot vår fotovägg, träffa inbjudna personer, snacka paddling och ta del av olika aktiviteter. Nedan ser du vad vi tänkt, men fler och spontana aktiviteter kan dyka upp – så håll utkik vid vårt tält!

Information om veckan hittar du även här.

SKF-tältet under veckan

Måndag

 • Representanter från Svenska Kanotförbundet finns på plats under delar av dagen.
 • Mona Sörman från Högskolan i Jönköping (JU) finns på plats under delar av dagen. Mona är ansvarig för JU:s status som ”Elitidrottsvänligt Lärosäte” och jobbar med området ”Dubbla karriärer”.

Tisdag– torsdag

 • Representanter från Svenska Kanotförbundet finns på plats under delar av dagen.
 • Hållbarhetspromenad med Quiz – i samarbete med Upptech
  Kl. 10.00–16.00 (startar vid SKF-tältet och slutar vid Upptech Science Center).
  – Vad kan du om egentligen om miljön som vi paddlar i?
  – Och vad kan du göra för att vattnet, naturen och människorna omkring oss ska må bra?
  Gå Quiz-promenaden och visa upp dina svar så är du med i utlottningen av ett fint pris. Alla upp till 17 år får dessutom gratis inträde på Upptech Science Center.

Fredag

 • Representanter från Svenska Kanotförbundet finns på plats under delar av dagen.

Vi ses vid Jönköping Energi Arena!

Publicerad: 2024-07-06

Senast uppdaterad: 2024-07-03

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV