Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Godkänd Kanotcentral

Att paddla är en mycket uppskattad aktivitet runt om i hela Sverige, och det är inte utan anledning. Det är ett perfekt sätt att utforska öar och skär eller spännande åar och kanaler. Längs vår långa kustlinje finns underbara skärgårdar där alla kan hitta en egen ö med magnifika tältplatser. Paddling ger möjlighet att fara på både korta och långa turer där kanotisten får uppleva skiftande miljöer och njuta av naturen. Det finns alltid mer att lära, och paddlingen blir roligare med mer kunskap, så varför inte gå en kurs?

Syftet med Svenska Kanotförbundets kvalitetsmärkning "Godkänd Kanotcentral" är att se till att det finns seriösa uthyrningar där kunderna får rätt utrustning och rätt guidning. När du anlitar en godkänd kanotcentral vet du att du får korrekt information och kan fortsätta paddla säkert, miljömässigt hållbart och med glädje.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring Godkänd Kanotcentral är du alltid välkommen att kontakta oss.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.

Svenska Kanotförbundets logotyp Godkänd Kanotcentral

Publicerad: 2023-03-31

Senast uppdaterad: 2023-04-27

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV