Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Godkänd Kanotcentral

Välkommen till nyhetsarkivet för friluftspaddling. Här hittar nyheter som riktar sig till dig som vill förverkliga dina paddlingsdrömmar – allt från information om våra godkända kanotcentraler och auktoriserade utbildare till inspirerande berättelser om paddling för rekreation och upplevelser.

Alla nyheter, från förbundet och andra grenar, hittar du här.

  • Överturism och utmaningar för kanotcentraler och uthyrare

    Magiskt vacker natur och fantastiska paddlingsvatten. DANO-området i gränstrakterna mellan norra Dalsland och södra Värmland är en populär destination för kanotturism, framför allt för utländska besökare som ljudlöst vill glida fram i kanadensare i vildmarken. Det ställer krav och medför utmaningar för alla aktörer.
  • Säker kanotverksamhet 24 april 2024

    Vem har koll på flytvästarna och vem har gått säkerhetsutbildning? Svenska Kanotförbundets nya handledning innehåller allt du behöver veta för att få ordning på rutinerna runt säkerhet.

Publicerad: 2023-04-13

Senast uppdaterad: 2024-04-08

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV