Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Spännande Kanotpoloturnering väntar i Litauen!

Två herrlag är på plats i Litauen för en spännande helg med matcher. Ett seniorlag med en del nya spelare uppblandat med god rutin. Och även, för första gången, ett U17-lag med idel landslagsdebutanter!

Nu i helgen, den 5-6 februari genomförs en internationell kanotpoloturnering i Alyctus, Litauen. Sverie ställer upp med ett U17 lag samt ett seniorlag. Seniorlaget satsar på en yngre uppställning tillsammans med två rutinerade ankare i lagkaptenen Erik Malmborg och målvakten Jesper Lindberg. Två i laget, Niklas von Kronheim och Melker Lindström, gör landslagsdebut.

Det är även första gången SKF spelar i en U17 klass med ett landslag, en mycket spännande turnering väntar för spelarna som alla för första gången representerar landslaget.

Övriga lag kommer från Litauen, Finland, Polen och Ukraina.

Följ Svensk Kanotpolo via deras facebooksida.

Publicerad: 2022-02-04

Senast uppdaterad: 2023-01-10

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV