Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Kanotpolo söker personer som vill utveckla sporten

Svensk kanotpolo har en levande landslagsverksamhet, men nu söks personer som vill vara med och utveckla sporten på breddnivå nationellt!

Landslagsverksamheten i kanotpolo är aktiv, men sedan några år tillbaka saknas en grupp engagerade personer som driver breddfrågorna.

  • Hur skapar vi ett nationellt tävlingsprogram?
  • Hur får vi fler klubbar att vilja arrangera tävlingar?
  • Hur får vi fler klubbar att starta eller ansluta till verksamheten?
  • Hur engagerar vi för nationella eller regionala breddläger?
  • Finns det samverkansmöjligheter med andra grenar?
  • Hur utvecklar vi vår träning och tävling för ungdomar till senior?
  • Hur får vi fler utbildade domare?
  • med mera

Svenska Kanotförbundet organiserar verksamheten inom våra olika grenar genom kommittéer. Dessa får en tilldelad budget och har ansvar för att driva och utveckla grenen nationellt ur ett breddperspektiv. En kommitté drivs ideellt, med stöttning från SKF:s centrala kansli och gruppen bestämmer själv sitt fokus och insats. Med fler engagerade finns det stort utrymme att specialisera sitt engagemang kring de frågor som man brinner för, genom olika ansvarsområden i gruppen.

Vi söker dig som vill utveckla kanotpolo!

Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla Kanotpolo, som ser tjusningen i sporten och tror att vi kan bli både större och bättre! Om du är intresserad av att bidra, skriv ett mail till danny.hallmen@kanot.com och berätta kort om ditt engagemang i kanotpolo idag och vilka frågor du skulle brinna för.

Intresserade kommer bjudas in till en generell "Kommittéträff" den 24/5 via Teams 19:30, utan bindning. Där kommer ni få en inblick i SKF:s nya modell/struktur för kommittéarbete och stöttning. Träffen kommer ge en god inblick hur arbetet sker och man får en första känsla om det är något som passar en själv. Därefter sammankallas fortsatt intresserade av Danny Hallmén på kansliet, för en första Kanotpoloträff.

Kontakt

Danny Hallmén
Utvecklare
danny.hallmen@kanot.com
073-6254198

Publicerad: 2023-05-08

Senast uppdaterad: 2023-05-10

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV