Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Februaricupen i Järfälla visade härlig bredd

I lördags var det full fart i Järfällabadets simhall när Järfälla Kanot- och Roddklubb arrangerade den uppskattade turneringen Februaricupen. Och det var gott om unga lag som visade framfötterna!

Den årligen återkommande turneringen i februari lockar många, inte minst för att det är skoj att träffas och spela polo tillsammans. Extra kul i år var det stora antalet unga spelare – fyra lag bestod av endast ungdomar och det var flera U21-lag på plats. Utöver de nationella klubblagen förärades turneringen även av lag från Norge. Svenska Kanotförbundets RIG, "Kanotgrymnasiet" gjorde också en utflykt och utmanade de traditionella pololagen. Den bredd som kanotpolo visar upp just nu bådar gott för framtiden och är viktigt för sporten.

Missade du turneringen?

Du kan ta del av de matcher som spelades på Canoepolo Swedens Youtube-kanal här.
Fler bilder från turneringen på Kanotpolo Sverige på FB här.

Kontakt

Är du också sugen på att testa kanotpolo?
Kontakta breddkommittén på kanotpolo@kanot.com så hjälper de till att guida dig rätt.


Publicerad: 2024-02-14

Senast uppdaterad: 2024-02-16

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV